«Чистий четвер» в Нових Санжарах

День 21 квітня в селищі Нові Санжари позначений двома подіями — Чистим четвергом пасхального тижня і екологічним «Чистим четвергом».

Основні виклики православного свята — людина повинна любити всіх і все — свого ближнього, живу природу, дбати про її збереження і примноження, про чистоту навколишнього середовища і у власних оселях.

Ці самі завдання стояли і перед учасниками екологічного дня. Підприємства, установи, організації селища працювали в черговому режимі, аби дати можливість людям взяти участь у Чистому четвергу. Трудові колективи, ветерани праці, молодь, власники домоволодінь трудилися особливо старанно, з хорошим настроєм.

«Чистий четвер» в Нових Санжарах  «Чистий четвер» в Нових Санжарах

Очистили від порослі стару Полтавську дорогу на околиці селища, трасу Полтава-Олександрія в межах району, порядкували на визначених територіях, на вулицях, розпушували грунт, сіяли квіти в парку Матері, підбілювали дерева, бордюри — доробляли все те, що не встигли зробити протягом двох місяців.

...Світле Христове Воскресіння, яке святкуватимемо невдовзі, означає радість життя, викликає у нас прагнення до моральної чистоти, дбати не лише про особисте, але й про громадське. Саме так і вчинили трудові колективи, жителі під час великої спільної праці в селищі Нові Санжари в Чистий четвер.

Прес-служба Новосанжарської сільської ради