Четвертий екологічний день

18 березня в Нових Санжарах відбувся четвертий екологічний день.

Чотири рази виходили новосанжарці на екологічні «суботники», під час яких виконали величезний об’єм робіт. Але не лише старанно трудилися. Як виявилось — «очі людей» теж багато побачили і внесли ще більше пропозицій селищному голові щодо покращення благоустрою та озеленення, аніж було в його планах.

До думки людей варто ставитись з усією увагою і повагою. Вони завжди безкоштовно підкажуть владі, що треба зробити. Майже іде до завершення очистка берегів Ворскли в парку Перемоги, поблизу медичного центру «Нові Санжари», — в місцях, які можна назвати «серцем» курортного селища. Залишилось провести один-два екологічні суботники, щоб завершити наведення порядку і приступити до масової посадки дерев, створення квітників в перші сприятливі для цього дні.

Четвертий екологічний день
Очищення берегів Ворскли; розсада квітів в одній з новосанжарських теплиць
Четвертий екологічний день  Четвертий екологічний день  Четвертий екологічний день  Четвертий екологічний день  Четвертий екологічний день

Новосанжарці люблять своє селище з його мальовничими околицями і не допустять, щоб було соромно перед гостями. Навпаки — створюють всі умови для повноцінного відпочинку і оздоровлення.

Прес-служба Новосанжарської сільської ради