Новини селищної ради

Вітаємо ветеранів-волейболістів!

У суботу, 24 червня, на центральному пляжі селища відбувся чемпіонат ГО ВФСТ «Колос» з волейболу пляжного серед ветеранів спорту, в якому взяли участь представники Новосанжарської громади.Серед спортсменок 30 років та старших Таміла Музика та Ольга Решітник посіли почесне 3 місце, а серед чоловіків вікової категорії 35 років і старших – Роман Долина та Володимир Литвиненко стали четвертими (4 місце).Вдячність за допомогу в організації змагань ФОП Ілоні Волошин, ФОП Сергію Підопригорі, начальнику КП «Джерело» Івану Мазілову, в.о. Центр ПМСД Яніні Сіренко, тренеру Новосанжарської ДЮСШ з волейболу Олександру Дерев’янку.

Вітаємо ветеранів-волейболістів!

Повідомлення

Про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

Повідомлення

Пам'яті РАДЧЕНКА ЛЕОНІДА ОЛЕКСІЙОВИЧА

Сьогодні наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі… Горе об’єднало всіх людей, які зібралися в центрі селища, щоб провести на щиті свого земляка, військовослужбовця, командира 3-го стрілецького відділення 3-го стрілецького взводу, 1-ої стрілецької роти військової частини А 4020, сержанта РАДЧЕНКА ЛЕОНІДА ОЛЕКСІЙОВИЧА. Народився Леонід Олексійович 23. 05. 1972 року Тут промайнули його дитячі й шкільні роки. По закінченню восьмилітки, Леонід здобув робітничу професію, став будівельником. Герой, воїн, захисник… Леонід був справжнім патріотом своєї Батьківщини і коли почалася війна, нероздумуючи, змінив своє звичне мирне життя на тривожне військове. Наступного ж дня пішов добровольцем служити у роту охорони 2-го відділення Полтавського РТЦК. Восени був направлений у відрядження до військової частини А 4020 у м.Лубни, де і проходив службу. В зоні бойових дій, а саме - в районі населеного пункту Діброва Сєверодонецького району Луганської області під час виконання бойового завдання, виявивши стійкість і мужність в бою, ЛЕОНІД ОЛЕКСІЙОВИЧ загинув.Позитивним, добрим, щирим і чуйним – таким він був. А ще – відважним і цілеспрямованим. Для друзів він був підтримкою, для рідних – опорою. Немає слів, аби втішити згорьовану родину. Важко, гірко і боляче проводжати в останню дорогу найкращих. Та, завдяки нашим героям таким, яким був РАДЧЕНКО ЛЕОНІД ОЛЕКСІЙОВИЧ, Україна вистоїть і обов’язково виборе свою волю, свою Перемогу.Багатьох захисників забрала війна. Вони продовжують жити в наших серцях! Продовжують боротися з ворогом! Вічна пам'ять і слава Героям! Слава Україні!

Пам'яті РАДЧЕНКА ЛЕОНІДА ОЛЕКСІЙОВИЧА

ДО ВІДОМА ГРОМАДИ!

24 червня 2023 року з 10:00 до 16:20 за адресою: Полтава, вул. Коваля, 3 за підтримки Полтавської обласної військової адміністрації, Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ПОВА, Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції», Полтавського університету економіки і торгівлі та Полтавської Торгово-Промислової палати, відбудеться тренінг, метою якого є створення умов для реінтеграції ветеранів/-нок АТО/ООС/російсько-української війни та їх долучення до соціально-економічної розбудови територіальних громад Полтавської області.

Тренінг проводитимуть:

Віта Клименко, директорка Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції», к.е.н., доцентка кафедри міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»;

Світлана Туль, заступниця директорки Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції», к.е.н., доцентка кафедри міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі.

Запрошуються ветерани/-нки АТО/ООС/російсько-української війни Новосанжарської громади, заповнити форму для участі у тренінгу: http://surl.li/ieumz. Якщо посилання не відкривається, скопіюйте і вставте його у строку пошуку Вашого браузера.

ДО ВІДОМА ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ НОВОСАНЖАРСЬКОЇ ГРОМАДИ, ДОРОГІ КОЛЕГИ!

Щиро вітаю вас із Днем державної служби! Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовіддачі, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Вам доводиться жити та працювати у непростий для нашої країни час. З початком російської військової агресії звичний порядок життя назавжди змінився. Тож, нехай ваша праця на благо нашої держави зміцнює її та створює усі умови для побудови громадянського суспільства, буде сповнена творчим натхненням, життєвою енергією, добром, злагодою, впевненістю в завтрашній день та мирне майбутнє нашої держави! Ніколи не здавайте впевнені позиції, несіть свою службу успішно! Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я майбутнього громади та рідного краю! Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.З повагою, селищний голова – Геннадій СУПРУН

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ НОВОСАНЖАРСЬКОЇ ГРОМАДИ, ДОРОГІ КОЛЕГИ!

Зустріч з Міжнародною гуманітарною організацією Handicap International

В рамках діяльності Обласної координаційної ради з міжнародними гуманітарними, донорськими організаціями та проектами міжнародно-технічної допомоги, які опікуються питаннями внутрішньо переміщених осіб, вчора в кабінеті селищного голови Геннадія Супруна відбулася ознайомчо-інформаційна зустріч з Міжнародною гуманітарною організацією Handicap International/ Humanity&Inclusion (НІ), яка підтримує вразливі групи населення, особливо осіб з інвалідністю, проводить заходи щодо захисту, реабілітації, надання послуг з психологічної та психосоціальної підтримки, проводить навчання ризикам, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами для всіх категорій населення, які цього потребують, на якій було обговорено важливі проблемні питання та потреби громадян вразливих категорій та внутрішньо переміщених осіб.

Зустріч з Міжнародною гуманітарною організацією  Handicap International

Шановні жителі Новосанжарської громади!

З глибоким сумом повідомляємо, що 20.06.2023 року при виконанні обов’язків військової служби в районі населеного пункту Діброва Сєверодонецького району Луганської області, захищаючи Батьківщину, виявивши стійкість і мужність в бою, загинув наш земляк, командир 3-го стрілецького відділення 3-го стрілецького взводу, 1-ої стрілецької роти військової частини А 4020, сержант РАДЧЕНКО ЛЕОНІД ОЛЕКСІЙОВИЧ.
Завтра, 23 червня 2023 року, відбудеться церемонія прощання з Героєм, яка розпочнеться о 10.30 панахидою, проведеною по місцю його проживання за адресою: Нові Санжари, вул.Космічна, 28.
О 12.00 в центрі селища Нові Санжари, біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, відбудеться церемонія прощання з воїном-захисником.
Прохаємо жителів громади, а також усіх, хто знав, товаришував, поважав РАДЧЕНКА ЛЕОНІДА ОЛЕКСІЙОВИЧА, прийти попрощатися, подякувати, помолитися і провести в останню путь захисника, який загинув за нас з вами, за нашу Батьківщину!
Співчуття рідним та близьким...
Вічна пам'ять Герою!

Шановні жителі Новосанжарської громади!