Новини селищної ради

З Днем Національної поліції України!

У День відзначення професійного свята поліції України селищний голова Геннадій Супрун разом із очільниками Нехворощанської й Драбинівської громад Віктором Дубовичем і Григорієм Лебедином, начальником медичного центру «Нові Санжари» Валерієм Губою щиро вітали працівників відділення №3 Полтавського районного управління поліції ГУНП в Полтавській області на чолі із начальником відділення, підполковником поліції Євгенієм Сліпченком.Кращі працівники відділення були відзначені цінними дарунками, почесними грамотами та подяками. Зокрема, за успішне й сумлінне виконання службових обов’язків, за вагомий особистий внесок у справу забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку та з нагоди відзначення відзначення 8-ї річниці Дня поліції України почесними грамотами Новосанжарської селищної ради були нагороджені: майор поліції Полтавського районного управління поліції, поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Юрій Нездойминога, капітан поліції Полтавського районного управління поліції, поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Артур Федірець, старший лейтенант поліції Полтавського районного управління поліції, поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Вадим Яковенко, майор поліції, інспектор сектору інформаційної підтримки Полтавського районного управління поліції Антоніна Буря, капітан поліції, старший дільничний офіцер поліції сектору превенції відділення поліції №3 Полтавського районного управління поліції Владислав Мих.Вагомим дарунком до професійного свята став придбаний за кошти селищного бюджету новенький службовий автомобіль Skoda Kamiq, ключі від якого селищний голова Геннадій Супрун вручив начальнику відділення Євгенію Сліпченку.

З Днем Національної поліції України!

Із щирою вдячністю

Комунальна установа «Новосанжарський центр соціальних служб» Новосанжарської селищної ради та особисто директор Ігор Романець виражають вдячність БО МБФ Ініціатива за фінансової підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення UNFPA за надану матеріальну допомогу у вигляді МФО ксерокс ноутбуку Dell та флінчарту.Щиро вдячні керівництву фонду та сподіваємось на подальшу співпрацю!

https://www.facebook.com/UNFPA.Ukraine

Із щирою вдячністю

Шановні працівники поліції Новосанжарської громади!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Національної поліції України!Національна поліція України створена для забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання порядку та громадської безпеки. Сьогодні ви з честю виконуєте свій службовий обов'язок, охороняючи життя та спокій наших громадян.Щиро бажаємо, щоб ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожної людини, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою ваших професійних успіхів. Миру вам, злагоди, вірності службовому обов'язку та успішної служби на благо Українського народу!З повагою, селищний голова – Геннадій СУПРУН

Шановні працівники поліції Новосанжарської громади!

Вітання з перемогою!

У суботу, 1 липня, на центральному пляжу селища відбувся Чемпіонат обласного осередку ГО ВФСТ «Колос» з пляжного волейболу серед юнаків 2007 року народження. Відзначимо, що від громади участь у змаганнях взяли 2 команди: Владислав Ранюк, Андрій Музика та Володимир Жаботинський, Тимур Шнейдер. Загалом у змаганнях взяли участь 12 команд Полтавської області, які були розподілені на 4 групи по 3 команди в кожній, де ігри відбувалися по коловій системі. То ж до півфінальної четвірки вийшли 4 переможці своїх груп, в тому числі дві наші команди. Здобувши вольові перемоги над своїми однолітками у фіналі зустрілися дві Новосанжарські команди, де перемогу святкували більш досвідчені Владислав та Андрій; Володимир та Тимур стали другими. Третє місце посіли волейболісти з Миргородської громади. Переможці та призери були відзначені спортивними грамотами, медалями, кубком та сувенірами від Полтавського обласного олімпійського комітету, які вручив голова обласного осередку ГО ФВФСТ «Колос» Анатолій Головань. Всі учасники змагань отримали масу вражень від самої гри, від природи Новосанжарського краю та доброзичливих вболівальників. Велика вдячність за допомогу в організації змагань в.о. головного лікаря КНП «Новосанжарський центр ПМСД» Яніні Сіренко, приватному підприємцю Ілоні Волошин, тренеру місцевої ДЮСШ з волейболу Олександру Деревﹸянку та всім спортсменам і спортсменкам, які долучились до цієї доброї справи.

Вітання з перемогою!

Шановні жителі Новосанжарської громади!

Сумна звістка знову прилетіла у Новосанжарську громаду. 28 червня, захищаючи рідну землю від навали російського окупанта біля населеного пункту Стельмахівка, що на Луганщині загинув наш земляк, військовослужбовець, санітарний інструктор, молодший сержант РОМАН ОЛЕКСАНДР СТЕПАНОВИЧ.Завтра, 4 липня, 2023 року, відбудеться церемонія прощання із загиблим Захисником України, яка розпочнеться о 12.00 в центрі селища Нові Санжари біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. Панахиду за полеглим буде проведено по місцю його проживання вдома за адресою: с.Великий Кобелячок, вул.Шевченка, 37 о 13.00. Поховання загиблого відбудеться на місцевому кладовищі. Прохаємо жителів громади, а також усіх, хто знав РОМАНА ОЛЕКСАНДРА СТЕПАНОВИЧА, прийти попрощатися, подякувати, помолитися і провести в останню путь захисника, який загинув за нашу Батьківщину!

Шановні жителі Новосанжарської громади!

Шановні працівники архітектури Новосанжарської громади!

Щиро вітаю вас з професійним святом! Ваша діяльність неможлива без гідної професійної підготовки, творчого натхнення та кропіткої щоденної праці. А без творінь архітекторів не було б культури, не існувало б нашої славної історії. Однак, з початку повномасштабної війни унікальні пам’ятки архітектури України опинилися під прицілом ворога. Артилерійські обстріли та бомбардування руйнують архітектурну спадщину нашої країни.Та все ж віримо в Збройні Сили України! Збережемо та відбудуємо українську архітектуру, яка вражає своєю красою, є унікальною і неповторною. Бажаю вам у цей святковий день миру, злагоди, міцного здоров’я та щастя! Творчої наснаги, вдалих та сміливих проектів, геніальних думок та ідей, а найголовніше, щоб ваші прекрасні ідеї завжди втілювалися в життя!З повагою, селищний голова – Геннадій СУПРУН

Шановні працівники архітектури Новосанжарської громади!